Nyheter

Kennel Kicker Rock

Uppfödning av borderterrier

Följ oss gärna på facebook!

https://www.facebook.com/kickerrockborderterriers/


SENASTE NYTT!

2017-04-24 Valparna är här!

I måndags kväll kom de till världen! 1 tik och 4 hanar, Nikes och Willes valpar. Mamman och de små mår bra.


2017-03-18 Malmö INT

"Oskar" (K.R. Another Day in Paradise)gjorde debut på officiell utställning och vann juniorklassen, fick ck och placerade sig sedan som 4:e bästa hane!

2017-02-20 Nike är parad med Wille

(SEUCH J Kontrast Twix Vix - SEUCH DKUCH J Gibas Wild Africa Cream) Förhoppningsvis väntar vi valpar i slutet av april. Hör av dig vid intresse. 


2017-01-05 Busa blev BIM valp på My Dog i Göteborg!

Grattis till Busa, Kicker Rock All You Need is Love, som blev BIM valp på My Dog i Göteborg! (till höger på bilden)

Foto: Helene Romberg2016-11-19: Jakt!

Nikes första försök i naturgryt slutade på ett lyckat vis. Tack till min uppfödare Christer på Kennel Kontrast för en spännande jaktupplevelse och ett fint kvitto på att ert avelsarbete verkligen lönat sig.


2016-09-03: Skånebordern!

Nike gjorde come-back efter mammaledigheten och blev 3:e bästa tik samt BIS bruks/jakt!


2016-05-22: 3 tikvalpar och 1 hanvalp födda!

Nike födde 4 välskapta valpar. Mamman och barnen mår alla bra.

2016-04-25: Nike är dräktig!

Efter ultraljud kan vi nu med säkerhet konstatera att Nike är dräktig. Valparna väntas födas i slutet av maj.

2016-03-25: Nike är Parad med Sigge, Ch Björshults Arne Anka.

Vila sig kan man göra en annan gång så istället för att njuta av påskledigheten och ta det lite lugnt gjorde vi en färd från Skåne till Gnesta. Nike och Sigge fattade tycke för varandra så nu väntar vi med spänning...

De två vilddjuren var INTE lätta att fånga på samma bild...

2015-09-12: Nike BIM, BIS 1 jakt och Svensk Utställningschampion i Bjuv!

Nike tog det sista certet på Sydsvenska Terrierklubbens utställning i Bjuv och blev Svensk utställningschampion för domare Cindy Pettersson.

Foto: Stefan Ågren

2015-08-29: Nike 2:a bästa tik på Skånebordern!

Domare: Helena Palm-Araviadis, kennel Hellas.

2015-06-23: Nike - grytanlagsprov med kvalitet 1!

En ljummen kväll i juni styrde vi kosan mot konstgrytet för att göra grytanlagsprov. Efter några riktigt bra träningar så var jag väl egentligen inte så speciellt nervös men vem vet vad nerverna kan ställa till med? Inte ett skit enligt Nike som gick ner perfekt i grytet och lade sig och skällde sina minuter precis som hon skulle. Genom det öronbedövande skällandet och skramlandet från locket i grytgången hör jag domaren säga till sin domaraspirant: "En bra borderterrier är banne mig en riktigt bra grythund!" Nöjda och glada åkte vi hem med ett antal myggbett men med en ny grytmeriterad borderterrierska.

2015-05-17: Nike BIM, cert och CACIB i Hässleholm!

Det blev en smått otrolig helg i utställningsringen kan man säga. Jag hade ju aldrig vågat tro att lördagens resultat skulle gå i repris för oss även under söndagen. Vädret var ju inte precis något vidare men vad gjorde väl det när domaren Tom Hehir placerade Nike som bästa tik med cert och CACIB?


Foto: Helene Romberg

2015-05-16: Nike BIM och BIS 3 unghund i Hörby!

Utställningen arrangerad av Terrierklubben bjöd på en härlig dag, Nike gick från juniorklassen och placerades som bästa tik av domaren Laura Cox! Eftersom hon även blev BIR-unghund hade vi chansen att tävla om BIS-unghund men det var verkligen en kall dag för att vara mitten av maj så både jag och Helene (Nikes uppfödare) var frusna och egentligen ganska sugna på att åka hem. Men vad sjutton tänkte jag, nästa utställning är Nike inte längre unghund så det är nu vi har chansen att tävla! Så vi stannade i kylan och väntade på finalerna. Vilken tur sedan! Av cirka 15 unghundar lyckades hon placera sig som BIS 3 unghund, lycklig och stolt matte!Foto: Sven Palmqvist